Delivery Information


Bestellen

Plaats één of meerdere producten in uw winkelwagentje en ga naar afrekenen. U kunt op twee manieren bestellen bij Kamagra123.com. U kunt ervoor kiezen om snel en direct af te rekenen of door het aanmaken van een account. Controleer uw bestelling en vul deze aan met het factuur/afleveradres. Verzenden in Nederland is altijd GRATIS! Rond af door te betalen. 


Betalen

Bij Kamagra123.com kunt u betalen met cryptocurrency of door middel van een overboeking.

Betalen per overboeking

U kunt bij ons betalen per overboeking (vooruitbetaling). Houdt er svp rekening mee dat uw order wordt verstuurd zodra de overboeking op onze rekening is bijgeschreven. Een betaling via overboeking neemt 1 a 2 werkdagen in beslag. Wanneer u kiest voor een betaling per overboeking ontvangt u de betaalgegevens per e-mail.  

Betalen met cryptocurrency 

Het kenmerk van een cryptocurrency is dat er wordt afgerekend zonder tussenkomst van een bank. Bitcoin is wereldwijd de meest gebruikte cryptocurrency. Naast Bitcoin accepteren wij ook andere cryptocurrency.

Hieronder vindt u een overzicht van de cryptocurrency waarmee u kunt betalen:

- Bitcoin (BTC)
- Ethereum (ETH)
- Litecoin (LTC)
- Dash (DASH)
- Zcash (ZEC)
- Dogecoin (DOGE)
- Bitcoin Cash (BCH)

Wanneer u bij ons betaalt met cryptocurrency wordt de meest actuele koers van de gekozen cryptocurrency opgehaald. De actuele koers ziet u vervolgens in het betaalvenster. U heeft vervolgens 10 uur de tijd om af te rekenen in de door u gekozen cryptocurrency via onze betaalprovider Plisio (https://plisio.net).


Leveren

Bestellingen versturen wij GRATIS en discreet in een bubbeltjesenvelop of als brievenbuspakje via PostNL. De levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen, indien voorradig en na ontvangst betaling.
Wij leveren ook naar België en Duitsland. Hieronder vindt u een overzicht van de verzendkosten per land:

- Nederland         GRATIS

- België             €  5,00     

- Duitsland          €10,00


Gratis Verzending in Nederland - Kamagra123.com